Napjainkban egyre több embert érintő probléma lett a hajhullás. Szakemberek szerint nemrégiben derült fény arra, hogy a koronavírus fertőzésen átesett személyek jelentős hajhullást észlelnek. A post covid tünetként emlegetett jelenség sajnos a koronavírus megbetegedés egyik hosszú távú következménye. Gyakran 3-6 hónap elteltével jelentkeznek a tünetek.

A post covid hajhullás egyik jellemzője, hogy marékszám hullik a haj. Ennek oka, hogy a gyulladási faktor következtében rengeteg hajszál katagén fázisba kerül, ezek a hajszálak 3-6 hónap után hullanak ki. Olyan személyek is tapasztalhatnak enyhébb hajhullást, akiknél nem volt túl súlyos a covid tünet, de azoknak, akik súlyos tüneteket produkáltak akár csomókban is hullhat a hajuk, vagy akár kopasz foltok is megjelenhetnek a fejen.

Mit tehetünk ellene?

Érdemes felkeresni egy hajgyógyászt és különféle stimuláló terápia segítségével, azonnal elkezdeni visszanöveszteni a hajkezdeményeket, az új hajat.

Ugyanakkor javasolt olyan magas hatóanyag tartalommal rendelkező vitamin pótlást elkezdeni, ami segíti a haj növekedését.

A közelmúltban megjelent HairStar az egyik legkomplexebb összetételű haj és köröm erősítő étrend kiegészítő kapszula, ami pótolja azokat a hiányzó nyomelemeket, vitaminokat és aminosavakat, amelyek a haj és a köröm egészséges növekedéséhez szükségesek. Ajánlott hajhullás, hajritkulás, hajtöredezés és a haj elvékonyodása, valamint a köröm töredezése és elvékonyodása esetén. A HairStar haj és köröm vitamin kapszula több, mint 15 hatóanyagot tartalmaz, olyan alapvető tápanyagokat, mint B vitaminok, cink, szelén, réz, jód. Az extra magas biotin tartalom segíti a gyönyörű haj fenntartását, az aminosavak pedig serkentik a haj szerkezetét adó keratin újjáépítését.

A B6 vitamin aktiválja a haj és a köröm növekedését, megerősíti és újjáéleszti a hajat az aminosavak beépítése által.

Magas hatóanyagtartalma mellett a HAIRSTAR nagy előnye még, hogy nem tartalmaz cukrot, glutént, laktózt, szóját, tartósítószereket mesterséges színezéket és genetikailag módosított összetevőket.

Mivel 100% vegán, így fogyasztása a vegetáriánus életmódot folytatók számára is javasolt.

 

Comments are closed.