DUETTO – tisztító és tápláló tusfürdő kisállatoknak és gazdiknak 240 ML

8,990 Ft

Kategória:

Leírás

Tisztító és tápláló tusfürdő kutyáknak és gazdiknak. Kiváló minőségű, természetes, aktív összetevőkben gazdag. Különleges formulájának köszönhetően a kutyák bundáját gyengéden, mégis alaposan tisztává varázsolja. Egy kényeztető kezelés, melyet minden gazdi szívesen megosztana kedvencével.

Tökéletesen kiegyensúlyozott pH formulája egyszerre kompatibilis a kutyák bundájával és az ember bőrével.

Finom illata a gazdi bőréhez és a kutyák kifejezetten érzékeny bundájához is illik.

Mélyen megtisztítja kedvencünk bundáját, hogy puha és fényes legyen, miközben a gazdi bőre is puha és tiszta lesz.

Használat: A kutyák bundájára:a terméket egy kevés langyos vízzel oszlassuk el kezünkön, majd egyenletesen vigyük fel a kutyánk benedvesített bundájára. Masszírozzuk bele, majd alaposan öblítsük ki. Ismételjük meg, ha szükséges.

Különleges ápolás: ha szeretnénk meglepni kedvencünket egy igazi kényeztető fürdővel, egy tálban keverjük el a terméket egy kevés langyos vízzel és szivaccsal alaposan mossuk át kutyánk bundáját. Így még teljesebbé tudjuk tenni a fürdetést. A végeredmény: puha és fényes bunda.

Hatása az emberi bőrre: nyugodtan masszírozzuk nedves bőrünkbe, majd öblítsük le. Ugyanolyan pozitív hatással van ránk, mint kedvencünkre, így megoszthatjuk vele a fürdés élményét.

Aktív összetevők:

  • biodinamikus verbéna: a verbéna évelő növény, mely számtalan tulajdonsággal rendelkezik, tápláló hatású és elősegíti a hidrolipid réteg egyensúlyát és a kötőszövet megerősödését. Regenerálja a bőrt, különösen a zsíros típust.
  • organikus ziliz: a Duetto formulája tartalmazza a ziliz nyálkaanyagát, mely széles körben ismert hidratáló és gyulladásgátló hatásáról. Sőt nyugtató és védő hatású is
  • etikus forrásból származó acai: az amazonasi erdőkben szedik, melyet az élet gyümölcsének is hívnak. Öregedésgátló, védő és regeneráló hatása van a bőrre. Hidratál és tisztít.
  • utifű: egy lágyszárú növény, kifejezetten megfelelő az érzékeny bőr kezelésére, köszönhetően a lágyító, nyugtató és frissítő tulajdonságainak.

Rövid ismertető:
Termékeink nem tartalmazzák az alábbi káros anyagokat:
SLS & SLES / PARABÉNEK / PETROLÁTUMOK / PEG, PG & BBG / EDTA / SZINTETIKUS ILLATANYAGOK / MESTERSÉGES SZÍNEZÉKEK

  • csomagolás: környezetbarát
  • termék: génmanipulációtól mentes
  • állatkísérlettől mentes