Akció!

DANDRUFF REMEDY – korpa elleni gyógyír, száraz fejbőrre 50 ml

10,990 Ft

Leírás

Hidratáló-tisztító kezelés száraz korpa ellen

Hatása:

  • Eltűnteti a száraz korpát, enyhíti a bőrirritációt.
  • Egészségesebb lesz tőle a fejbőr.
  • Stimulálja a bőrregenerációt.
  • Gyengéden hidratálja a bőrt.

Használat: A tisztító kezelés után kend be vele a fejbőrt, hagyd néhány percig hatni, majd szárítsd meg. Használat előtt alaposan rázd fel.

Összetevők:

ALMETH
Allantoinból és a metioninból készült elegy. Az ALMETH ötvözi az Allantoin hidratáló és bőrnyugtató, valamint a Methionine – egy kénalapú aminosav – korpa- és faggyúcsökkentő hatását.
Serkenti a roncsolódott bőrszövetek hámképződését és az egészséges bőr kialakulását. Csökkenti a bőrirritációt és a hámlást, gyengéden hidratálja a bőrt, elősegítve annak újjászületését.

BIOLIN
A biolin egy természetes cukor prebiotikum, amely elsősorban a – korpáért és a bőrirritációért felelős – kórokozó baktériumok és a gombák elleni küzdelemben játszik szerepet. Mindezt úgy teszi, hogy erősíti és stimulálja az egészséges bőrhöz elengedhetetlen „jó baktériumokat”.

ORGANIKUS FŰZFAKIVONAT
A fűzfafélék nedves talajon, tó- és folyóparton nőnek. Európában, Ázsiában és Észak-Amerikában egyaránt megtalálhatók. Flavonoidokban és szalicil glükózban – a szalicilsav cukormolekulákat tartalmazó elővegyülete – gazdag fitokomplex-szel rendelkezik. Az organikus fűzfakivonat antibakteriális és gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal bír, s tonizálja a fejbőrt

További aktív összetevők:

BIODINAMIKUS ROZMARING ILLÓOLAJ
Frissítő, tisztító és fertőtlenítő tulajdonsága rendkívül értékes fegyverré teszi a bőrápolásban, csakúgy, mint a stimuláló hatása: serkenti a vérkeringést a fejbőrben, ami kedvezően hat a hajnövekedésre és a haj egészségére.

Rövid ismertető:
Termékeink nem tartalmazzák az alábbi káros anyagokat:
SLS & SLES / PARABÉNEK / PETROLÁTUMOK / PEG, PG & BBG / EDTA / SZINTETIKUS ILLATANYAGOK / MESTERSÉGES SZÍNEZÉKEK

  • csomagolás: üveg, környezetbarát
  • termék: génmanipulációtól mentes
  • állatkísérlettől mentes