PURIFYING – tisztító hajfürdő, zsíros fejbőr 240 ml-Adagoló pumpa nélkül

8,490 Ft

Leírás

Tisztító hajfürdő zsíros hajra és fejbőrre.
Antibakteriális és antiszeptikus tisztítás.
A zsíros és a száraz korpa ellen is hatékony. Megakadályozza a korpa ismételt kialakulását.

Használat: Dörzsöld be vele a nedves hajat, alaposan masszírozd be a fejbőrbe, majd öblítsd le. Szükség esetén ismételd meg.

Összetevők:

FIKOSZACHARID ACG 
A Laminaria Digitala algából nyert keverék hatékonyan veszi fel a harcot a túlzott faggyútermelésért felelős baktériummal, és a Malassezia fur fur nevű – korpát okozó – sarjadzó gombával.
+ Csökkenti az 5-alfa-reduktáz-enzimet, amely a bőr faggyútermeléséért felel.    Használata során szemmel látható a javulás, a bőr egyensúlya helyreáll.

TERMÉSZETES ALAPÚ FELÜLETAKTÍV ANYAGOK CINKSÓVAL ÖTVÖZVE  
+ A cinknek erős antibakteriális hatása van. Miközben tisztítja a fejbőrt, eltávolítja az ott elszaporodott baktériumokat.
+ A természetes alapú felületaktív anyagok minden szennyeződést eltávolítanak a fejbőrről és a hajról, s egyúttal nyugtatják az irritált bőrfelületet.

PURIKOMPLEX   
+ Organikus csalán és bojtorján alkotta tisztító fitokomplex. A csalán erős szövetösszehúzó, tisztító, és faggyúcsökkentő hatással bír. A bojtorján fertőtlenítő és baktériumölő tulajdonságai pedig hatékonyak a gombákkal és a szennyeződésekkel szemben. A két növény alkotta elegy – és a hatóanyagaik együttes ereje – regenerálja a bőrt, és serkenti a kollagénszintézist.

Rövid ismertető:
Termékeink nem tartalmazzák az alábbi káros anyagokat:
SLS & SLES / PARABÉNEK / PETROLÁTUMOK / PEG, PG & BBG / EDTA / SZINTETIKUS ILLATANYAGOK / MESTERSÉGES SZÍNEZÉKEK

  • csomagolás: üveg, környezetbarát
  • termék: génmanipulációtól mentes
  • állatkísérlettől mentes

Ehhez a termékhez nem tartozik folyadékadagoló pumpa! Amennyiben szeretne újrahasználható pumpát vásárolni, adja külön a kosárhoz!