Akció!

DANDRUFF REMEDY – korpa elleni gyógyír, zsíros fejbőrre 50 ml

10,990 Ft

Leírás

Tisztító kezelés a zsíros korpa ellen

Hatása: Eltávolítja a zsíros korpát, és védőréteget képez a kórokozó baktériumokkal szemben.
Fertőtlenít, csillapítja a viszketést és nyugtatja a bőrt.

Használat:A tisztító kezelés után kend be vele a fejbőrt, hagyd néhány percig hatni, majd szárítsd meg. Használat előtt alaposan rázd fel.

Összetevők:

CRINIPAN
Biotechnológiai hatóanyag, amely a Malassezia fur fur nevű sarjadzó gombával – a korpásodás egyik fő felelősével – is felveszi a harcot.

BIOLIN
A biolin egy természetes cukor prebiotikum, amely elsősorban a – korpáért és a bőrirritációért felelős – kórokozó baktériumok és a gombák elleni küzdelemben játszik szerepet. Mindezt úgy teszi, hogy erősíti és stimulálja az egészséges bőrhöz elengedhetetlen „jó baktériumokat”.

PURIKOMPLEX
Organikus csalán és bojtorján alkotta tisztító fitokomplex. A csalán erős szövetösszehúzó, tisztító, és faggyúcsökkentő hatással bír. A bojtorján fertőtlenítő és baktériumölő tulajdonságai pedig hatékonyak a gombákkal és a szennyeződésekkel szemben. A két növény alkotta elegy – és a hatóanyagaik együttes ereje – regenerálja a bőrt, és serkenti a kollagénszintézist.

További aktív összetevők:

ORGANIKUS KAKUKKFŰ KIVONAT
A kakukkfű természetes módon serkenti a vérkeringést, továbbá figyelemreméltó fertőtlenítő, faggyúcsökkentő, és anitmikróbás tulajdonságokkal rendelkezik. Ideális összetevője a száraz és a zsíros korpa elleni kezeléseknek.
BIODINAMIKUS ROZMARING ILLÓOLAJ
Frissítő, tisztító és fertőtlenítő tulajdonsága rendkívül értékes fegyverré teszi a bőrápolásban, csakúgy, mint a stimuláló hatása: serkenti a vérkeringést a fejbőrben, ami kedvezően hat a hajnövekedésre és a haj egészségére.

Rövid ismertető: 
Termékeink nem tartalmazzák az alábbi káros anyagokat:
SLS & SLES / PARABÉNEK / PETROLÁTUMOK / PEG, PG & BBG / EDTA / SZINTETIKUS ILLATANYAGOK / MESTERSÉGES SZÍNEZÉKEK

  • csomagolás: üveg, környezetbarát
  • termék: génmanipulációtól mentes
  • állatkísérlettől mentes